Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gröna Lunds Tivoli

Britse zanger stapt tijdens optreden al zingend in vrijevaltoren

20-08-2019, 07.00 uur

De bekende Britse band Bastille heeft maandagavond een bijzondere stunt uitgehaald in een Zweeds pretpark. Tijdens een optreden in attractiepark Gröna Lund stapte zanger Dan Smith plotseling in een 80 meter hoge vrijevaltoren. En op tientallen meters hoogte bleef hij gewoon doorgaan met zingen.

Dat is te zien op video's die op social media verschenen. Bastille-voorman Smith koos voor de sensationele attractie Fritt Fall, die in twee seconden een topsnelheid behaalt van 100 kilometer per uur. Toen zijn gondel tijdens het nummer 'Flaws' naar beneden stortte, kon hij een schreeuw niet onderdrukken.

De duizenden toeschouwers op de grond gingen ondertussen volledig uit hun dak. "Is het mogelijk om een concert te geven in Gröna Lund en tegelijkertijd in de Fritt Fall te gaan?", meldt het park op Instagram. "Laat dan maar aan Bastille over."



Meer Gröna Lunds Tivoli
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be