Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Halloween in Walibi Belgium: nieuwe spookhuizen en scare zones

20-08-2019, 01.36 uurBeeld: Fan Club Walibi

Walibi Belgium schotelt bezoekers komend najaar meerdere nieuwe spookhuizen en scare zones voor. Tijdens de halloweenperiode presenteert het Belgische attractiepark de nieuwe haunted houses The House of Silent Jill, Nagulai en The Curse of Amun. Dat is te zien op aankondigingsborden in het park.

The House of Silent Jill is de opvolger van Black Rose, een spookhuis dat vorig jaar nog gepromoot werd als nieuwigheid. De horrorattractie is gebouwd in een oud woonhuis. Nagulai komt op de plek van het oude spookhuis Lumberjack, dat in het teken stond van een houtzagerij.

The Curse of Amun verrijst op een nieuwe locatie in de buurt van darkride Challenge of Tutankhamon. Verder ontwikkelt Walibi speciaal voor kinderen een beleving met de naam Trick or Treat. De walkthrough Quarantine en de spookhuizen Bloc H en Mine Blast blijven bestaan.

Darkride
Op het gebied van scare zones keren de bestaande gebieden District H, Metamorphobia en The Circus terug. Daarnaast worden de drie vernieuwde parkdelen Karma World, Fun World en Exotic World voor het eerst omgedoopt tot scare zones. Karma World is bekend van de nieuwe interactieve darkride Popcorn Revenge. In Fun World opende onlangs de kinderachtbaan Fun Pilot. Exotic World is sinds vorig jaar de thuisbasis van familieachtbaan Tiki-Waka.

De website van het pretpark maakt ook melding van vier halloweenshows, waaronder Mystica met illusionist Aaron Crow. Halloween in Walibi Belgium vindt plaats op veertien dagen tussen zaterdag 12 oktober en zondag 3 november. De entreeprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be