Walibi Holland

Tóch een nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland

18-08-2019, 18.37 uur | Reacties

Walibi Holland presenteert dit jaar tóch een nieuw spookhuis tijdens de Halloween Fright Nights. Tot nu toe leek het erop dat het attractiepark komend najaar geen haunted house zou toevoegen aan het halloweenaanbod. Looopings kan als eerste melden dat er wel degelijk een extra spookhuis komt.

Het gaat echter niet om een klassiek haunted house zoals we die kennen van Walibi. In plaats daarvan heeft het pretpark een kermisspookhuis met karretjes ingehuurd. In oktober staat het bestaande spookhuis Freak Circus in Walibi. De kermisattractie wordt onderdeel van de nieuwe scare zone Eddie's Festival of Freaks, gelegen op een terrein naast mega coaster Goliath.


ZIE OOK: Halloween Fright Nights in Walibi: dit jaar vier nieuwe scare zones

Dat bevestigt eigenaresse Nina Guhnen aan Looopings. "Walibi ontwikkelt daar een gebied dat in het teken staat van het circus en de kermis, dus daar past ons spookhuis perfect bij", zegt ze. "We zijn enorm trots dat we op zo'n prominente plek mogen staan." Er zullen in en rond het spookhuis ook griezelacteurs worden ingezet.

Dertien jaar
Eddie's Festival of Freaks draait om Fright Nights-mascotte Eddie de Clown, die in 2019 dertien jaar bestaat. Het gebied wordt door Walibi omschreven als "een unieke 360 graden-entertainmentbeleving gehost door Eddie zelf". Verder wil men nog niets kwijt over de scare zone.

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar plaats op twaalf dagen tussen 5 en 27 oktober.

ZIE OOK: Video: Eddie de Clown genadeloos hard in nieuwe Halloween-show Walibi

Reacties