Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bijzondere foto's: binnenkijken bij nieuw Efteling-sprookje De Zes Zwanen

17-08-2019, 18.06 uurBeeld: @Eftelwesley, @jeroen_twee

Nieuwe foto's tonen het interieur van Efteling-sprookje De Zes Zwanen. In het Sprookjesbos is vanaf volgende maand een nieuw sprookjestafereel te vinden. Dankzij exclusieve beelden van Efteling-fans weten we nu hoe de belangrijkste scène eruit gaat zien.

Fans wisten de binnenkant van het vijftien meter hoge slot in beeld te brengen. In de gewelven zit het hoofdpersonage, prinses Elisa, te midden van honderden flonkerende bosasters. Ze breit in alle stilte hemden van de asters, waarmee ze de betovering van haar broers kan verbreken.

De Zes Zwanen werd ontworpen door Sander de Bruijn. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 28 september. Efteling-bezoekers kunnen het sprookje straks niet alleen wandelend bekijken, maar ook varend vanuit één van de zes zwanen uit het verhaal van de gebroeders Grimm. Die worden uitgebeeld in de vorm van bootjes.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be