Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Julianatoren

Movie Park Germany eist dat Julianatoren evenement annuleert

17-08-2019, 12.47 uur | Reacties

Een evenement in kinderpretpark Julianatoren gaat niet door door toedoen van Movie Park Germany. Eigenlijk zouden de personages van de tv-serie PAW Patrol in september te zien zijn in het Apeldoornse attractiepark. Movie Park, dat afgelopen voorjaar een PAW Patrol-themagebied opende, wil dat niet hebben.

Het Duitse filmpark heeft bij tv-zender Nickelodeon afgedwongen dat de PAW Patrol-karakters alleen daar te zien mogen zijn. Dat bevestigt Julianatoren-directeur Jeroen Buters aan Looopings. "We hadden al een contract getekend, maar Nickelodeon heeft het optreden toch terug moeten trekken."

De pups worden vervangen door Thomas de Stoomlocomotief. Hij zal nu op acht weekenddagen in september zijn opwachting maken in het park. "Nickelodeon, producent Van Hoorne Entertainment en Julianatoren betreuren de annulering ten zeerste", staat in een officiƫle verklaring.

Plopsa
Naast Julianatoren komen de figuren van Nickelodeon ook geregeld naar de parken van Plopsa. Op dit moment staat er nog een PAW Patrol-optreden op de planning voor komend najaar in Plopsaland De Panne. Of dat evenement wel door kan gaan, is op dit moment niet duidelijk.

Meer Julianatoren
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be