Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Wildlands brengt eigen bankbiljet uit

16-08-2019, 14.57 uur | Reacties

Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft een nieuw souvenirtje geïntroduceerd: een speciaal Wildlands-bankbiljet. Op de briefjes - ter waarde van 0 euro - prijkt het logo van het Drentse dierenpark. "Een leuk aandenken voor fans en verzamelaars", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

De bankbiljetten kosten 2 euro per stuk. Ze zijn sinds dit seizoen verkrijgbaar bij souvenirwinkel Toko Tokeh in themagebied Jungola en De Expeditie, de grote souvenirwinkel bij de ingang van het park. Er staat ook een automaat met de biljetten in themadeel Serenga.

"Sinds de opening van ons park bieden we al verschillende Wildlands-penningen aan, die bezoekers kunnen sparen in een verzamelalbum", laat de voorlichtster weten. "Daar komen nu deze unieke biljetten bij."

Slagharen
Afgelopen voorjaar presenteerde ook Attractiepark Slagharen al een eigen bankbiljet. Eerder deden buitenlandse parken als Europa-Park en Movie Park Germany hetzelfde.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be