Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland deelt bingokaarten uit op International Rollercoaster Day

16-08-2019, 07.56 uur | Reacties

Toverland viert International Rollercoaster Day met de introductie van een speciale bingokaart. Bij binnenkomst krijgen bezoekers van het Limburgse attractiepark vandaag een kaart met de 'Coaster Challenge Bingo' in hun handen gedrukt. Die kunnen ze gebruiken bij de achtbanen in het park.

Op de bingokaart worden 24 verschillende veelvoorkomende situaties bij rollercoasters beschreven. Voorbeelden zijn "Je beugel zit net iets te strak" en "Eén persoon van je gezelschap past op de tassen". Er is ook een Duitse variant ontwikkeld.


ZIE OOK: Socialmedia-manager Efteling stapt over naar Toverland

In Toverland staan vijf verschillende rollercoasters: familieachtbaan Toos-Express, lanceerachtbaan Booster Bike, houten achtbaan Troy, spinning coaster Dwervelwind en wing coaster Fenix. Daarnaast is er een elektrisch aangedreven bobsleebaan met de naam Maximus' Blitz Bahn.

Prijzen
De kaart is bedoeld als een lollig extraatje, vertelt een woordvoerster van Toverland aan Looopings. Er zijn dan ook geen prijzen aan verbonden.

International Rollercoaster Day vindt traditiegetrouw plaats op 16 augustus. Op die datum werd in 1898 de eerste loopingachtbaan gepatenteerd. Het eerste achtbaanoctrooi stamt uit 1885.

ZIE OOK: Walibi laat achtbaanfans in tentje naast Untamed slapen

Reacties