Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland deelt bingokaarten uit op International Rollercoaster Day

16-08-2019, 07.56 uur

Toverland viert International Rollercoaster Day met de introductie van een speciale bingokaart. Bij binnenkomst krijgen bezoekers van het Limburgse attractiepark vandaag een kaart met de 'Coaster Challenge Bingo' in hun handen gedrukt. Die kunnen ze gebruiken bij de achtbanen in het park.

Op de bingokaart worden 24 verschillende veelvoorkomende situaties bij rollercoasters beschreven. Voorbeelden zijn "Je beugel zit net iets te strak" en "Eén persoon van je gezelschap past op de tassen". Er is ook een Duitse variant ontwikkeld.

In Toverland staan vijf verschillende rollercoasters: familieachtbaan Toos-Express, lanceerachtbaan Booster Bike, houten achtbaan Troy, spinning coaster Dwervelwind en wing coaster Fenix. Daarnaast is er een elektrisch aangedreven bobsleebaan met de naam Maximus' Blitz Bahn.

Prijzen
De kaart is bedoeld als een lollig extraatje, vertelt een woordvoerster van Toverland aan Looopings. Er zijn dan ook geen prijzen aan verbonden.

International Rollercoaster Day vindt traditiegetrouw plaats op 16 augustus. Op die datum werd in 1898 de eerste loopingachtbaan gepatenteerd. Het eerste achtbaanoctrooi stamt uit 1885.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be