Disneyland Paris

Disneyland Paris sluit Indiana Jones-achtbaan opnieuw voor grote renovatie

12-08-2019, 14:05 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

Wederom gaat een attractie in Disneyland Paris maandenlang dicht. De Indiana Jones-achtbaan in het Disneyland Park is komend najaar gesloten voor een grootschalige opknapbeurt. Dat is opvallend, omdat de attractie in het najaar van 2018 ook al maandenlang buiten gebruik was.

Uit de bijgewerkte onderhoudskalender van Disneyland Paris blijkt dat Indiana Jones and the Temple of Peril naar verwachting niet operationeel zal zijn in september, oktober en november 2019. De exacte data van de renovatie zijn nog niet bekendgemaakt.


ZIE OOK: Dit zijn de bouwplannen voor Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris

Komend najaar moeten Disney-bezoekers twee achtbanen tegelijkertijd missen. Begin september gaat namelijk ook de iconische lanceerachtbaan Rock 'n' Roller Coaster dicht voor een verbouwing. De attractie krijgt een ander thema.

Permanent gesloten
Op dit moment ondergaan stoomtrein Disneyland Railroad, rondrit Autopia, kindermolen Cars Quatre Roues Rallye en walkthrough Les Mystères du Nautilus een onderhoudsbeurt. Verder zijn drie attracties in het Walt Disney Studios Park permanent gesloten: Art of Disney Animation, Disney Junior Live on Stage en Armageddon: les Effets Spéciaux.

ZIE OOK: Weer attractie in Disneyland Paris langdurig dicht

Reacties