Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ontwerpen voor nieuwe Spider-Man-attractie in Disneyland liggen op straat

11-08-2019, 19.43 uurBeeld: dlnewstoday.com

De nieuwe Spider-Man-attractie van Disneyland Paris kent weinig geheimen meer. In het Walt Disney Studios Park wordt op dit moment gebouwd aan een interactieve darkride rond de beroemde Marvel-superheld. In mei kwamen de bouwtekeningen al naar buiten. Vorige maand lekte een ontwerp van het instapstation uit. Nu komt de Amerikaanse fansite Disneyland News Today met acht nieuwe tekeningen.

Daarop zijn onder meer de wachtrij en de rit zelf te zien. Het gaat officieel om ontwerpen bedoeld voor het Amerikaanse Disney California Adventure Park, waar een kopie van de bewuste attractie komt te staan. De versie in Disneyland Paris zal daar weinig van verschillen.

Het complex is vormgegeven als een industrieel trainingscentrum, met veel verwijzingen naar beroemde Marvel-films. In de wachtrij en voorshow krijgen bezoekers uitleg over hun missie. Vervolgens stappen ze in één van de voertuigen, die Slingers worden genoemd. Tijdens de rit komen passagiers verschillende Spider-Bots tegen, net als een gecrasht ruimteschip.

Achtbaan
In Disneyland Paris komt de darkride te liggen in een nieuw Marvel-themagebied. De bestaande lanceerachtbaan Rock 'n' Roller Coaster wordt daarvoor omgebouwd tot een attractie die draait om superheld Iron Man. De bouwwerkzaamheden zijn al in volle gang. Het openingsjaar is nog niet bekend.Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be