Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mini Efteling

Radio-dj Bram Krikke onthult replica van poepende Efteling-ezel

11-08-2019, 17.36 uur

Creatieve Efteling-fans hebben een replica gemaakt van Ezeltje Strek Je uit het Sprookjesbos. En net als de originele ezel in de Efteling poept de namaak-ezel gouden munten bij inworp van 50 eurocent. Vandaag werd het interactieve beeld onthuld door radio-dj Bram Krikke.

De ezel is te vinden in de Mini Efteling, een minipretparkje in het Brabantse Nieuwkuijk dat gerund wordt door Efteling-fans. Verschillende Efteling-attracties zijn er in het klein nagebouwd op een zolder en in een achtertuin.

Het beeld bestaat al langer, maar tot nu toe poepte hij niet. "We zeiden altijd dat hij aan de diarree was", vertelt woordvoerder Erwin van Veldhoven aan Looopings. Nu is er een speciaal mechanisme ingebouwd wat ervoor zorgt dat er munten uit het achterste van het dier komen. Het gaat om plastic muntjes die speciaal voor de Mini Efteling gemaakt werden.

Art Rooijakkers
Krikke, bekend van radiostation Slam, verrichtte niet alleen de officiële onthulling. Hij maakte ook een reportage voor Zomer met Art, de talkshow van Art Rooijakkers. Die is binnenkort op tv te zien.Meer Mini Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be