Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Agressieve Walibi-bezoeker tegen de grond gewerkt door beveiligers

12-08-2019, 13.14 uurBeeld: @sverhofstadt35

Een bezoeker van Walibi Holland is zondag tegen de grond gewerkt door meerdere beveiligers. Dat bevestigt een woordvoerder van het pretpark nadat beelden van het voorval op Twitter terechtkwamen. De man zou zich misdragen hebben tegenover Walibi-personeel.

"De gast werd zeer agressief toen een medewerker hem wees op de veiligheidsregels bij de draaimolen", legt de voorlichter uit. "De beveiliging heeft moeten ingrijpen." Vervolgens is de man meegenomen door de politie.

"Deze man kon het kennelijk niet hebben dat hij op een normale manier werd aangesproken", laat een politiewoordvoerster aan Looopings weten. "Hij ging echt volledig door het lint. Daarbij heeft hij ook een beveiliger mishandeld." Er is aangifte gedaan tegen de bezoeker. Hij wordt op dit moment verhoord.

Draaimolen
Het incident vond plaats op het plein bij boomerang coaster Speed of Sound, tussen de draaimolen Merrie Go'Round en de zweefmolen Super Swing.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be