Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Weer dodelijke sprong uit reuzenrad in Italië

09-08-2019, 17.18 uur

Italië is voor de tweede keer in korte tijd opgeschrikt door een dodelijke sprong uit een reuzenrad. Vorige week sprong een 32-jarige man uit een reuzenrad in de badplaats Rimini. Hij overleed ter plekke. Slechts enkele dagen later, op vrijdagavond 2 augustus, deed een 51-jarige vrouw hetzelfde bij een rad in de stad Genua in Noordwest-Italië.

De vrouw - een toeriste uit Duitsland - wierp zichzelf vanaf ongeveer twintig meter hoogte naar beneden. Een poging tot reanimatie haalde niets meer uit.

De politie gaat na onderzoek uit van zelfmoord. In de tas van de vrouw werd een afscheidsbriefje gevonden. Ze werd volgens regionale media al geruime tijd behandeld voor een depressie.

Twee personen
De toeristische attractie stond bij de haven van Genua. Omdat er geen technische gebreken zijn gevonden, kon het reuzenrad enkele dagen later weer geopend worden. Wel heeft de eigenaar besloten dat er voortaan minimaal twee personen in één bakje moeten plaatsnemen.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be