Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland: nieuwe achtbaan weer open, andere achtbaan dicht

09-08-2019, 13.50 uurBeeld: DeLavrie Media

De nieuwe Walibi-achtbaan Untamed is weer open, maar nu blijft een andere achtbaan in het park dicht. Bezoekers van Walibi Holland kunnen vandaag geen ritje maken in boomerang coaster Speed of Sound. Er vindt een spoedreparatie plaats.

Gisteren was Untamed de hele dag buiten gebruik omdat er scheurtjes waren aangetroffen in enkele draagbalken. Die zijn inmiddels vervangen, waardoor de hybrid coaster weer kan draaien. Maar vandaag is Speed of Sound aan de beurt, bevestigt een woordvoerder.

"Er is onderhoud nodig aan de trein", vertelt hij aan Looopings. Ondertussen is vrijevaltoren Space Shot ook nog gesloten vanwege een defect onderdeel. Midden in het drukke hoogseizoen kampt Walibi met opvallend veel technische problemen. Heeft het pretpark de zaken niet op orde?

Vervelend
"Er kunnen altijd storingen ontstaan of onderdelen kapotgaan", reageert de voorlichter. "Natuurlijk vinden wij het erg vervelend als er attracties problemen hebben. We proberen storingen altijd zo snel mogelijk te verhelpen. Gelukkig blijven er nog voldoende rides over voor onze gasten."

Volgens ingewijden had Speed of Sound eigenlijk gisteren al dicht moeten zijn voor de noodreparatie. In verband met de sluiting van Untamed werd de onderhoudsbeurt een dag uitgesteld.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be