Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent jacht op illegaal verzamelcircuit

07-06-2012, 09.00 uur | Reacties

Efteling-verzamelaars opgepast. Het verpatsen van bordjes, ornamentjes, mallen en maskers op Marktplaats.nl wordt niet langer gedoogd.

Wie op de veilingsite gestolen Efteling-attributen aanbiedt, krijgt voortaan een bedrijfsjurist achter zich aan. Verkopers ontvangen een mailtje waarin ze gevraagd wordt om hun bij elkaar gestolen collectie zo snel mogelijk van het net af te halen.

Gebeurt dat niet, dan onderneemt de sprookjesadvocaat verdere stappen. De crimineel in kwestie mag ook even verantwoorden hoe hij aan de illegale handelswaar is gekomen.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be