Bobbejaanland

Onduidelijkheid bij nieuwe Bobbejaanland-achtbaan door ontbrekende bordjes

12-08-2019, 16:58 uur | Reacties

Hoelang duurt het om een paar bordjes te laten maken? Dat hebben veel pretparkfans zich de afgelopen weken ongetwijfeld afgevraagd. Maar liefst zeven weken na de officiële opening van de nieuwe achtbaan Fury in Bobbejaanland hangen er nog geen informatiebordjes in het station. Daardoor is voor bezoekers volkomen onduidelijk welke rij ze moeten kiezen.

Fury kent twee verschillende wachtrijen: één voor personen die de rit vooruit willen beleven en één voor waaghalzen die de een ritje ook achterstevoren aandurven. Maar welke rij waarvoor dient, blijft gissen. Het is Bobbejaanland meer dan zeven weken na de ingebruikname niet gelukt om informatieborden te laten maken.


ZIE OOK: Video: zo verloopt een achterwaarts ritje in Bobbejaanland-achtbaan Fury

Bezoekers zijn daardoor aangewezen op aanwezige medewerkers, maar die zijn vaak te druk met het vullen van de treinen en het controleren van de beugels. Volgens een woordvoerster van het Vlaamse pretpark komt er snel een oplossing. "De bebording zal waarschijnlijk deze week nog geplaatst worden", laat ze aan Looopings weten. "In de tussentijd vragen we de operators om heel actief over de werking van de wachtrijen te communiceren."

Provisorisch
Er is bewust niet gekozen voor een tijdelijke oplossing in de vorm van provisorische bordjes of papiertjes. "We doen het liever meteen correct en goed", aldus de voorlichtster.

De 43 meter hoge triple-launch coaster ging op maandag 24 juni open voor publiek. Met een topsnelheid van 106,6 kilometer per uur is Fury de snelste achtbaan van de Benelux. De attractie ontving lovende reacties van fans.ZIE OOK: Lovende reacties op nieuwe achtbaan Fury in Bobbejaanland: 'Beste achtbaan van België'

Reacties