Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisbezoeker breekt been bij break dance

06-08-2019, 22.41 uur

Een 19-jarige bezoeker van een Limburgse kermis is gewond geraakt bij een ongeluk met een break dance. Dat gebeurde dinsdagmiddag bij de attractie Powerdancer in Venray. De man kwam klem te zitten, waardoor hij zijn been brak.

Hij moest naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht worden, meldt de gemeente op Facebook. Het incident vond plaats tijdens een speciale prikkelarme middag op de kermis, zonder knipperende lampjes en harde muziek.

"De kermisexploitant heeft adequaat gereageerd en de attractie direct gestopt", laat de gemeente weten. "Na onderzoek is gebleken dat het ongeval is ontstaan door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, waar niemand schuld aan heeft."

De kermis in Venray duurt nog tot en met woensdag.

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be