Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Rampweekend voor Efteling-entertainment: geen Aquanura en geen Raveleijn

04-08-2019, 13.38 uurBeeld: @promenadefotos

Slecht nieuws voor iedereen die dit weekend naar de Efteling gaat. Niet alleen watershow Aquanura is al een tijdje niet te zien. Vandaag gaan ook de voorstellingen van paardenshow Raveleijn niet door, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Daarmee biedt de Efteling op dit moment - midden in het hoogseizoen - geen enkele grote show meer aan.

Aquanura is sinds donderdag buiten gebruik vanwege problemen met de waterkwaliteit. Ook tijdens het drukbezochte Negen Pleinen Festijn op vrijdag- en zaterdagavond was er geen enkele show. Het is op dit moment niet duidelijk wanneer het fonteinenspektakel weer opgevoerd kan worden.

Alle voorstellingen van Raveleijn worden vandaag geannuleerd vanwege "een storing", aldus de voorlichter. Hij kan verder geen details geven. "We hopen dat de show morgen weer doorgaat, maar daarover kunnen we op dit moment nog geen zekerheid geven."

Meet-and-greet
Eigenlijk zou Raveleijn vijf keer te zien zijn. Op de oorspronkelijke showtijden - 12.00, 14.00, 15.30, 17.00 en 19.00 uur - staat nu een meet-and-greet met de acteurs op het programma. Restaurant Het Wapen van Raveleijn, gelegen aan de rand van de paardenarena, is wel geopend.

Het entertainmentaanbod van de Efteling beperkt zich vandaag tot meet-and-greets en kleinschalige poppenshowtjes in het Sprookjesbos en bij Carnaval Festival.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be