Efteling

Rampweekend voor Efteling-entertainment: geen Aquanura en geen Raveleijn

04-08-2019, 13:38 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

Slecht nieuws voor iedereen die dit weekend naar de Efteling gaat. Niet alleen watershow Aquanura is al een tijdje niet te zien. Vandaag gaan ook de voorstellingen van paardenshow Raveleijn niet door, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Daarmee biedt de Efteling op dit moment - midden in het hoogseizoen - geen enkele grote show meer aan.

Aquanura is sinds donderdag buiten gebruik vanwege problemen met de waterkwaliteit. Ook tijdens het drukbezochte Negen Pleinen Festijn op vrijdag- en zaterdagavond was er geen enkele show. Het is op dit moment niet duidelijk wanneer het fonteinenspektakel weer opgevoerd kan worden.


ZIE OOK: Efteling-watershow Aquanura onverwachts geannuleerd

Alle voorstellingen van Raveleijn worden vandaag geannuleerd vanwege "een storing", aldus de voorlichter. Hij kan verder geen details geven. "We hopen dat de show morgen weer doorgaat, maar daarover kunnen we op dit moment nog geen zekerheid geven."

Meet-and-greet
Eigenlijk zou Raveleijn vijf keer te zien zijn. Op de oorspronkelijke showtijden - 12.00, 14.00, 15.30, 17.00 en 19.00 uur - staat nu een meet-and-greet met de acteurs op het programma. Restaurant Het Wapen van Raveleijn, gelegen aan de rand van de paardenarena, is wel geopend.

Het entertainmentaanbod van de Efteling beperkt zich vandaag tot meet-and-greets en kleinschalige poppenshowtjes in het Sprookjesbos en bij Carnaval Festival.

ZIE OOK: Efteling snijdt in entertainment: aantal acteurs gehalveerd

Reacties