Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-watershow Aquanura onverwachts geannuleerd

01-08-2019, 17.57 uurBeeld: @pascal75

Bezoekers van de Efteling kunnen tot nader order niet kijken naar watershow Aquanura. Het fonteinenspektakel op de Vonderplas gaat vanavond onverwachts niet door vanwege een probleem met de waterkwaliteit. Dat bevestigt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings.

Vrijdag zijn er eveneens geen shows. "De waterkwaliteit van de vijver is niet voldoende om de show te laten zien", legt de voorlichter uit. "Op dit moment doen we daar onderzoek naar." Ter compensatie wordt er extra entertainment ingezet op het plein bij de uitgang.

Het is vrij uitzonderlijk dat de fonteinenshow niet te zien is. Eigenlijk zou Aquanura om 19.15 en 20.15 uur opgevoerd worden. "Hopelijk is Aquanura zo snel mogelijk weer te zien voor onze gasten."

Efteling-muziek
Aquanura ging in 2012 in première, ter gelegenheid van het zestigjarig jubileum van de Efteling. Er zijn inmiddels drie verschillende symfonieën met bekende Efteling-muziek.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be