Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Buschauffeur komt niet opdagen: medewerkers Toverland brengen bezoekers weg

31-07-2019, 23.57 uur | ReactiesFoto: @Vlekkeloos_Stan

Medewerkers van Toverland hebben vanavond gestrande bezoekers te hulp geschoten. Een buschauffeur van Arriva was door ziekte niet op komen dagen. Enkele tientallen personen die om 20.13 uur naar treinstation Horst-Sevenum wilden, konden vervolgens geen kant op.

Daarop besloten personeelsleden van het Limburgse attractiepark zelf de handen uit de mouwen te steken. "Omdat we niet wisten wanneer de volgende bus zou komen, hebben we met een tiental collega's de wachtende gasten naar het station gebracht", vertelt de woordvoerster van Toverland, die zelf ook heen en weer reed.


ZIE OOK: Toverland trots: 'Deze zomer goed bereikbaar met openbaar vervoer'

Ook onder meer algemeen directrice Caroline Kortooms en commercieel directrice Carin van Berkel lieten zich van hun beste kant zien door met hun eigen auto's voor taxi te spelen. "Dit werd erg gewaardeerd", weet de voorlichtster. Het park was open tot 23.00 uur.

Excuses
Om 21.43 uur reed er weer een bus. Arriva heeft via social media excuses aangeboden voor het ongemak. "Dit had nooit mogen gebeuren", staat in een Twitter-bericht.

ZIE OOK: Efteling-medewerkers brengen gestrande bezoekers naar huis

Reacties