Walibi Holland

Walibi Holland presenteert programma voor kindvriendelijke Halloween Spooky Days

31-07-2019, 19.50 uur | Reacties

Walibi Holland komt dit jaar met een kindvriendelijke tegenhanger van de bekende Halloween Fright Nights. Op negentien dagen in oktober vinden overdag de Halloween Spooky Days plaats, bedoeld voor kinderen tot 12 jaar. Tijdens het kindvriendelijke evenement zijn twee scare zones, een walkthrough-attractie en een spookhuis geopend.

Het gaat om de bestaande halloweengebieden Pirate's Cove en Firepit, die voor de gelegenheid geschikt worden gemaakt voor jonge kinderen. Daarnaast gaat de gratis walkthrough Campsite of Carnage open, maar dan onder de naam Campsite the Sunshine.


ZIE OOK: Walibi Holland onthult eerste nieuwigheid voor Halloween Fright Nights 2019

Verder wordt spookhuis Jefferson Manor opengesteld. Het haunted house heet tijdens het kinderevenement Spooky Manor. Kaartjes kosten online 2,50 euro per persoon. Op promotiefoto's is te zien dat kinderen zaklampen dragen. Eddie de Clown - al dertien jaar de gastheer van de Fright Nights - is overdag niet aanwezig. In plaats daarvan komt de nieuwe mascotte Daysee opdagen.

Spray
Jonge bezoekers die geen zin hebben in halloweenacteurs, kunnen bij de ingang een gratis badge ophalen. In dat geval worden ze niet benaderd door de scare actors. Verder wordt in het park een speciale spray verkocht die hetzelfde effect heeft. Kinderen mogen verkleed en geschminkt naar de Spooky Days komen, maar niet naar het avondevenement.

De Halloween Spooky Days duren steeds van 10.00 tot 17.00 uur. Op twaalf dagen in die periode staan om 18.00 uur de bekende Halloween Fright Nights op het programma, bedoeld voor personen vanaf 16 jaar. Er hoeven geen aparte tickets voor gekocht te worden: iedereen is vrij om 's avonds te blijven.ZIE OOK: Walibi Holland komt met kindvriendelijk halloweenevenement

Reacties