Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland presenteert programma voor kindvriendelijke Halloween Spooky Days

31-07-2019, 19.50 uur

Walibi Holland komt dit jaar met een kindvriendelijke tegenhanger van de bekende Halloween Fright Nights. Op negentien dagen in oktober vinden overdag de Halloween Spooky Days plaats, bedoeld voor kinderen tot 12 jaar. Tijdens het kindvriendelijke evenement zijn twee scare zones, een walkthrough-attractie en een spookhuis geopend.

Het gaat om de bestaande halloweengebieden Pirates Cove en Firepit, die voor de gelegenheid geschikt worden gemaakt voor jonge kinderen. Daarnaast gaat de gratis walkthrough Campsite of Carnage open, maar dan onder de naam Campsite the Sunshine.

Verder wordt spookhuis Jefferson Manor opengesteld. Het haunted house heet tijdens het kinderevenement Spooky Manor. Kaartjes kosten online 2,50 euro per persoon. Op promotiefoto's is te zien dat kinderen zaklampen dragen. Eddie de Clown - al dertien jaar de gastheer van de Fright Nights - is overdag niet aanwezig. In plaats daarvan komt de nieuwe mascotte Daysee opdagen.

Spray
Jonge bezoekers die geen zin hebben in halloweenacteurs, kunnen bij de ingang een gratis badge ophalen. In dat geval worden ze niet benaderd door de scare actors. Verder wordt in het park een speciale spray verkocht die hetzelfde effect heeft. Kinderen mogen verkleed en geschminkt naar de Spooky Days komen, maar niet naar het avondevenement.

De Halloween Spooky Days duren steeds van 10.00 tot 17.00 uur. Op twaalf dagen in die periode staan om 18.00 uur de bekende Halloween Fright Nights op het programma, bedoeld voor personen vanaf 16 jaar. Er hoeven geen aparte tickets voor gekocht te worden: iedereen is vrij om 's avonds te blijven.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be