Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongen ernstig gewond bij ongeluk met Duitse kermisattractie

31-07-2019, 18.34 uurBeeld: Kirmes NRW

Een 17-jarige jongen is deze week ernstig gewond geraakt bij een ongeluk met een kermisattractie. Dat gebeurde op de kermis in de gemeente Ascheberg, gelegen in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het slachtoffer kwam maandagavond rond 21.30 uur ten val bij de molen Musik Shop.

Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Zijn verwondingen zouden niet levensbedreigend zijn, schrijven regionale media. Volgens ooggetuigen was de tiener op een verbindingsstuk tussen twee karretjes gaan zitten. Vervolgens viel hij zo'n drie meter naar beneden.

Na het incident werd de attractie gesloten op last van de politie. Inmiddels is de Musik Shop weer operationeel. Uit onderzoek zou blijken dat de molen technisch gezien niets mankeerde. Vermoedelijk was er alcohol in het spel.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be