Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Oeps! Per ongeluk twee Assepoesters tegelijk te zien in Disneyland Paris

30-07-2019, 15.40 uur

Sommige bezoekers van Disneyland Paris zijn vandaag getuige geweest van een merkwaardig tafereel. Door een vergissing liep Disney-prinses Assepoester plotseling een dubbelganger tegen het lijf. Dat is te zien op een foto die vanmiddag op social media verscheen.

Twee dezelfde Disney-figuren kruisten elkaar op het paadje tussen boottocht Les Pays des Contes de Fées en doolhof Alice's Curious Labyrinth. Dat is vlakbij meet-and-greet-locatie Princess Pavilion.

Normaal gesproken ziet Disney er strikt op toe dat dezelfde personages nooit op hetzelfde moment te zien zijn voor gasten, om de Disney-magie te bewaren. Vanmiddag liep dat echter fout.

Verwijderd
De komische afbeelding werd online gezet door een vrouwelijke Disney-fan. "Oh my gosh, Assepoester is zojuist Assepoester tegengekomen", luidde haar commentaar op Twitter. Inmiddels is de foto daar verwijderd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be