Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Vacature: Attractiepark Slagharen zoekt nieuwe directeur

30-07-2019, 14:03 uur | Reacties

Altijd al de baas willen zijn van een groot pretpark? Attractiepark Slagharen is op zoek naar een nieuwe directeur. Sinds het vertrek van Wouter Pops in mei zit het park zonder algemeen manager. Nu is een wervingsbedrijf aangewezen om een opvolger te vinden.

De nieuwe algemeen directeur moet ambitieus, charismatisch, inspirerend en professioneel zijn, staat in de vacaturetekst. Directeur zijn van een pretpark is topsport, zegt oud-directeur Wouter Dekkers. "Het is geen baan maar een way of life. Ons werk stopt niet om 17.00 uur en gaat ook door in de weekenden. Jij bent het boegbeeld, het park is je tweede huis en je collega’s zijn je tweede familie."


ZIE OOK: Nieuwe directeur Attractiepark Slagharen stapt na vier maanden op

Dekkers, die in januari vertrok naar een zusterpark in Duitsland, blijft nauw betrokken bij Slagharen. De nieuwe directeur zal dan ook direct aan Dekkers rapporteren. Hij of zij bepaalt samen met het managementteam de strategische koers van het park.

Aandeelhouders
Uiteraard is dat slechts een deel van het werk. "Je stelt bedrijfsbudgetten en- prognoses op, je analyseert kansen voor groei in marktsegmenten om de winstgevendheid te vergroten en je rapporteert onze operationele en financiële resultaten aan de aandeelhouders."

Men vraagt een afgeronde relevante hbo-opleiding, een "hoge dosis positieve energie" en aantoonbare succesvolle ervaring. Solliciteren kan via de externe firma The Chain Company.

ZIE OOK: Attractiepark Slagharen krijgt nieuwe directeur: Wouter Dekkers vertrekt

Reacties