Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium nodigt Nederlandse vlogger Enzo Knol uit

29-07-2019, 13.20 uur

Walibi Belgium heeft een bekende Nederlandse vlogger uitgenodigd. Op zaterdag 10 augustus komt Enzo Knol naar het Belgische pretpark. Kennelijk is de youtuber ook in België populair. "Het is de eerste keer dat fans hem in België kunnen ontmoeten", zegt een woordvoerster.

Tussen 14.00 en 15.00 uur beantwoordt Knol vragen van het publiek op het strandje voor de houten achtbaan Weerwolf. Daarna is er een fotomoment. Ook worden er fans uitgekozen die samen met de vlogger een ritje mogen maken in een attractie.

Het park blijft geopend tot 23.00 uur. De vragensessie met Knol is vrij toegankelijk voor alle bezoekers. Er hoeven geen aparte kaartjes voor gekocht te worden.

Toverland
Enzo Knol is vaker te gast in pretparken. Zo was hij vorig jaar bij de opening van een dubbele boomerang coaster in Wildlands. Enkele maanden geleden stond hij op het podium in Toverland. De YouTube-ster heeft inmiddels ruim twee miljoen abonnees. Zijn video's worden dagelijks honderdduizenden keren bekeken.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be