Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland serveert ontbijt in themarestaurant

29-07-2019, 13.37 uur

Het grote themarestaurant van Toverland is deze zomer ook 's ochtends geopend. Tot nu toe konden bezoekers pas rond lunchtijd terecht bij The Flaming Feather, het bedieningsrestaurant in het middeleeuwse themagebied Avalon. Vanaf vandaag staat er vanaf 10.00 uur een ontbijtje klaar.

Voor 5,50 euro krijgen bezoekers een croissant met jam of Nutella, een chocoladebroodje, sinaasappelsap en koffie of thee. "Het is een aanrader om te ontbijten met uitzicht op onze wing coaster Fenix", zegt een woordvoerster van het attractiepark.

Ontbijten kan tot 11.30 uur. De actie geldt tot en met zondag 18 augustus, met uitzondering van de Midzomeravonden op woensdagen en zaterdagen.

Terras
The Flaming Feather opende een jaar geleden. Het is het enige restaurant met bediening aan tafel in Toverland. Sinds kort kan er niet alleen binnen eten besteld worden, maar ook buiten op het terras.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be