Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Video: bungeejump van negentig meter hoogte gaat fout

25-07-2019, 15.05 uur

Een 39-jarige man uit Polen heeft een nachtmerrie werkelijkheid zien worden. Tijdens een bungeejump van negentig meter hoogte raakte het elastiek los. Daardoor veerde de man na de sprong niet terug, maar stortte hij naar beneden. Vervolgens kwam hij met een enorme klap terecht op de zijkant van een luchtkussen.

Het ongeluk vond afgelopen zondag plaats in de Poolse havenstad Gdynia. Op YouTube verschenen beelden van het dramatische incident. Het slachtoffer werd met inwendig letsel en verwondingen aan zijn schouders en wervels overgebracht naar het ziekenhuis.

Hij is buiten levensgevaar, melden Poolse media. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht.



Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be