Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Uitgelekt ontwerp toont interieur van nieuwe attractie in Disneyland

24-07-2019, 17.33 uur

Een uitgelekt ontwerp geeft een goed beeld van een nieuwe attractie in Disneyland Paris. De Amerikaanse Disney-fansite WDW News Today publiceerde vanmiddag een tekening van een interactieve darkride rond Marvel-superheld Spider-Man, die gebouwd gaat worden in het Amerikaanse Disneyland Resort. Een kopie van de attractie komt naar het Walt Disney Studios Park in Parijs.

In de nog naamloze nieuwe attractie nemen bezoekers plaats in rood-blauwe cabines. Vervolgens worden ze ingezet om Spider-Man te helpen. Het lijkt erop alsof er een glazen ruit voor de passagiers zit. Op de muur prijkt het logo van de Worldwide Engineering Brigade (WEB). Dankzij eerder gepubliceerde bouwtekeningen is het baanverloop van de toekomstige ride al bekend.

"Onderdeel van deze leuke, interactieve attractie is een goednieuwe, hypermoderne interface", vertelde een ontwerper afgelopen voorjaar. "Dankzij een mix van nooit eerder vertoonde techniek en fysieke special effects kunnen gasten van alle leeftijden zelf ervaren hoe het is om de krachten van een superheld te hebben."

Armageddon
De Spider-Man-darkride vervangt Armageddon: les Effets Spéciaux in het Walt Disney Studios Park. Die attractie is inmiddels volledig met de grond gelijk gemaakt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be