Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Uitgelekt ontwerp toont interieur van nieuwe attractie in Disneyland

24-07-2019, 17:33 uur | Reacties

Een uitgelekt ontwerp geeft een goed beeld van een nieuwe attractie in Disneyland Paris. De Amerikaanse Disney-fansite WDW News Today publiceerde vanmiddag een tekening van een interactieve darkride rond Marvel-superheld Spider-Man, die gebouwd gaat worden in het Amerikaanse Disneyland Resort. Een kopie van de attractie komt naar het Walt Disney Studios Park in Parijs.

In de nog naamloze nieuwe attractie nemen bezoekers plaats in rood-blauwe cabines. Vervolgens worden ze ingezet om Spider-Man te helpen. Het lijkt erop alsof er een glazen ruit voor de passagiers zit. Op de muur prijkt het logo van de Worldwide Engineering Brigade (WEB). Dankzij eerder gepubliceerde bouwtekeningen is het baanverloop van de toekomstige ride al bekend.


ZIE OOK: Bouwtekeningen van nieuwe attractie Disneyland Paris opgedoken

"Onderdeel van deze leuke, interactieve attractie is een goednieuwe, hypermoderne interface", vertelde een ontwerper afgelopen voorjaar. "Dankzij een mix van nooit eerder vertoonde techniek en fysieke special effects kunnen gasten van alle leeftijden zelf ervaren hoe het is om de krachten van een superheld te hebben."

Armageddon
De Spider-Man-darkride vervangt Armageddon: les Effets Spéciaux in het Walt Disney Studios Park. Die attractie is inmiddels volledig met de grond gelijk gemaakt.

ZIE OOK: Disneyland Paris bouwt nieuwe interactieve attractie rond Spider-Man

Reacties