Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Bulgaar opgepakt voor aanranding op de kermis

24-07-2019, 14.09 uur

Een 39-jarige Bulgaarse man is opgepakt na het betasten van een meisje in een kermisattractie. Dat gebeurde zondagavond op de Zuidfoor, de grote kermis in Brussel. Hij nam rond 23.15 uur plaats in een gondel naast een 15-jarig meisje. Vervolgens zou hij haar borsten en billen betast hebben.

Ook zou hij haar geprobeerd hebben te kussen. Toen de tiener de attractie verliet, waarschuwde ze haar moeder en tante. Die confronteerden de verdachte. Even later kon hij met de hulp van enkele kermisexploitanten overmeesterd worden, in afwachting van de politie.

Agenten hebben de man uiteindelijk in de boeien geslagen. Dinsdag is hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die heeft besloten dat de verdachte in voorlopige hechtenis moet blijven. De Bulgaar was geen bekende van politie of justitie.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be