Attractiepark Toverland

Toverland maakt wildwaterbaan extra nat vanwege hitte

23-07-2019, 15:53 uur | Reacties

De wildwaterbaan van Toverland is deze week extra nat. Wie de komende dagen tussen 15.00 en 16.00 uur in een bootje van Djengu River stapt, wordt nóg natter dan gewoonlijk. Vanwege de landelijke hittegolf zorgt het Noord-Limburgse attractiepark voor meer watereffecten én een watergevecht.

Een watergordijn dat normaal gesproken net op tijd uitgeschakeld wordt als er een bootje nadert, blijft tijdens het 'Doorweekte Uurtje' permanent aan. Ook staan er medewerkers van Toverland langs de baan met waterpistolen. "En er zijn waterpistolen genoeg, dus onze gasten kunnen meedoen", vertelt een woordvoerster aan Looopings.


ZIE OOK: Efteling-medewerkers houden watergevecht met bezoekers

Wie behoefte heeft aan nog meer verfrissing, kan bij de uitgang van Djengu River onder een vijftien meter hoge waterval gaan staan. Toverland noemt het "de grootste douche van Nederland".

39 graden
In het pretpark in Sevenum wordt het de komende dagen achtereenvolgens 38, 39, 38 en 33 graden. Op woensdag en zaterdag blijft Toverland tot 23.00 uur geopend. "Bezoekers kunnen dan ook in de koelere avonduren genieten van het attractiepark", aldus de voorlichtster.

ZIE OOK: Walibi Holland viert zomerse temperaturen met schuimfeest

Reacties