Walibi Holland

Walibi Holland onthult eerste nieuwigheid voor Halloween Fright Nights 2019

20-07-2019, 11:39 uur | Reacties

Walibi Holland licht alvast een tipje van de sluier op voor het aankomende halloweenseizoen. Tijdens de Halloween Fright Nights in oktober presenteert het pretpark een nieuwe scare zone. Dat heeft entertainmentmanager Bianca Leemrijse zojuist bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst met fans.

Bij houten achtbaan Robin Hood was de afgelopen jaren Quarantine te vinden, een gebied dat bevolkt werd door zombies. Dat gedeelte, losjes gebaseerd op de populaire tv-serie The Walking Dead, wordt vervangen door een scare zone met de naam Tangled Twigs.


ZIE OOK: Video: Walibi-achtbaan Untamed geopend met vuurwerk

Houten achtbaan Robin Hood heeft afgelopen winter plaatsgemaakt voor de spectaculaire hybrid coaster Untamed. Tegelijkertijd werd het bijbehorende themadeel Sherwood Forest omgebouwd tot Wilderness, dat in het teken staat van de natuur. Halloweengebied Tangled Twigs zal daarbij aansluiten.

Ontwerpen
Wat het nieuwe gedeelte precies inhoudt, is nog niet bekend. Wel is zeker dat het oude zombiethema volledig zal verdwijnen. Leemrijse toonde alvast enkele mysterieuze ontwerpen. "We gaan gebruikmaken van het gebied", vertelde ze. "De figuren in het gebied komen tot leven."

Verder bestaat het vermoeden dat de scare zone Game Over komend najaar niet zal terugkeren. Vorig jaar dreigde Nintendo met juridische stappen toen de spellengigant ontdekte dat Walibi al jaren Nintendo-personages gebruikte, zonder toestemming. Vervolgens heeft Walibi alle verwijzingen naar de Nintendo-figuren stilletjes verwijderd.

ZIE OOK: Foto's: Walibi laat natuur de vrije loop in nieuw themagebied Wilderness

Reacties