Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell breidt Tikibad uit met nieuw soort waterglijbaan

20-07-2019, 14.39 uur

Het Tikibad wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw soort waterglijbaan. Dat vertelt Duinrell-directeur Philip van Zuylen van Nijevelt aan Looopings. Aan het waterparadijs wordt een grote 'oval slide' toegevoegd: een ovaalvormige, gesloten glijbaan waar meerdere personen tegelijk vanaf kunnen glijden.

"Je hoeft dus niet op elkaar te wachten met een stoplicht, zoals bij veel andere glijbanen", legt de directeur uit. "Je kunt zelfs een wedstrijdje doen, naast elkaar." Van Zuylen van Nijevelt vindt het belangrijk om regelmatig te investeren in het Tikibad. "Het moet up-to-date blijven, we moeten het aantrekkelijk houden."

Het is de bedoeling dat de nog naamloze glijbaan volgend jaar in gebruik genomen wordt. Daarmee is het de vierde uitbreiding van het Tikibad in relatief korte tijd.

Trechter
In 2017 werden de trechterglijbaan Triton en het kindergedeelte Playa toegevoegd. Onlangs opende een vernieuwd buitengebied met meerdere glijbanen en een verwarmd buitenbad.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be