Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Fietsenstalling Efteling toch weer bewaakt na klachten

17-07-2019, 16.07 uur

De fietsenstalling van de Efteling wordt voortaan toch weer de hele dag door bewaakt. Eerder deze maand maakte het attractiepark bekend dat de stalling voortaan gratis is. Tegelijkertijd nam men afscheid van permanent toezicht.

Veel vaste Efteling-bezoekers waren daar niet blij mee. Enkele dagen na de beslissing werd er een mountainbike van een kind gestolen. Dat zorgde voor een reeks klachten op social media. Nu heeft de Efteling besloten om toch weer de hele dag een medewerker bij de stalling te zetten, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

"De fietsenstalling blijft gratis", laat ze weten. "Sinds vandaag staat er weer de hele dag een medewerker bij. De afgelopen weken was er alleen een medewerker aanwezig als de in- en uitstroom begeleid moest worden."

Het parkeertarief van de Efteling is onlangs juist verhoogd. Een parkeerplek kost nu 12,50 euro per dag in plaats van 10 euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be