Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Buurtbewoners mogen voortaan onbeperkt gratis naar Plopsaland

15-07-2019, 17.11 uur

Het Vlaamse pretpark Plopsaland heeft een simpele manier gevonden om omwonenden te vriend te houden. Alle inwoners van de badplaats De Panne en de deelgemeente Adinkerke ontvangen een gratis abonnement voor het attractiepark.

Zesduizend gezinnen krijgen daar deze week een brief over, bevestigt een woordvoerster van Plopsa aan Looopings. Die brief kunnen ze - op vertoon van identiteitskaarten en een bewijs van de gezinssamenstelling - inruilen voor jaarkaarten. Wie al een abonnement heeft, krijgt na de vervaldatum een nieuw, gratis exemplaar.

Plopsaland De Panne bestaat bijna twintig jaar. De gratis abonnementen zijn een bedankje voor de buurt. "We weten ook dat het niet altijd even makkelijk was, maar telkens wanneer er ongenoegen was, zijn alle partijen er steeds in geslaagd naar elkaar te luisteren", schrijft Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof in de brief. "We hebben soms voor overlast gezorgd, maar zijn er dagelijks mee bezig om die zoveel mogelijk weg te werken."

Jaarlijks verlengen
In principe blijft het abonnement geldig. Enige voorwaarde is dat de verhouding met de buurt en de lokale politiek goed blijft. "Indien onze constructieve samenwerking met het gemeentebestuur en de inwoners aanhoudt, is het onze intentie om deze abonnementsformule jaarlijks te verlengen", aldus Van den Kerkhof. "Kortom, we willen van Plopsaland een vrij toegankelijke plaats maken voor alle Pannenaars."

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be