Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Achtbaankarretjes botsen op elkaar: vijf gewonden

14-07-2019, 12.58 uur

Op een Franse kermis zijn vrijdagavond twee karretjes van een achtbaan op elkaar gebotst. Daarbij vielen vijf gewonden. Vier van hen moesten worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeluk vond plaats bij de achtbaan Jet Star op La Fête des Loges, een zomerkermis in de stad Saint-Germain-en-Laye. Volgens regionale media was er sprake van een technisch defect. Na het incident werd de attractie onmiddellijk gesloten. De autoriteiten zijn een onderzoek gestart.

Saint-Germain-en-Laye ligt op zo'n half uur rijden van Parijs. De kermis duurt nog tot en met zondag 18 augustus. De organisatie heeft zelf niet over het ongeval gecommuniceerd.

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be