Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Bizar ongeluk op Franse kermis: medewerker geëlektrokuteerd

03-07-2019, 01.43 uur

Een 19-jarige medewerker van een kermisattractie is overleden bij een bizar ongeluk. De man werd geëlektrocuteerd tijdens werkzaamheden bij een attractie. Dat gebeurde op een kermis in de Zuid-Franse badplaats Saint-Pierre-la-Mer, melden regionale media.

De tiener was vrijdagavond rond 23.00 uur bezig met het opbouwen van een schommelschip met de naam Pirates. Daarbij ging het fout. Bijna twaalf uur later, op zaterdagochtend, werd zijn levenloze lichaam gevonden. Forensisch onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval precies kon gebeuren.

Vanwege het drama besloot de burgemeester om verschillende geplande festiviteiten te annuleren. Voor het dodelijk slachtoffer is een herdenking georganiseerd. De kermis zelf gaat wel gewoon door.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be