Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Exclusief in Plopsaland: deurmatten van Samson & Gert

15-07-2019, 22.06 uur

Echte fans van Samson & Gert kunnen terecht in Plopsaland voor een exclusief souvenirtje. Het Vlaamse attractiepark in De Panne verkoopt sinds kort deurmatten met striptekeningen van de kinderhelden. Daarop staat de toepasselijke tekst: "Moah seg Gertjeuh, er klopt zo iemand op de deur zo!"

Een deurmat kost 20 euro. Verder liggen in de Plopsa-winkels placemats met bekende uitspraken uit de populaire tv-serie, zoals "Ik moest kloppen want de bel doet het niet", "Waah, dag meneer die ik niet ken" en "Aan allen die niet gekomen zijn ook proficiat". Op dit moment zijn de Samson & Gert-producten alleen in het pretpark verkrijgbaar, bevestigt een Plopsa-woordvoerster.

Deze zomer treedt het beroemde duo waarschijnlijk voor de laatste keer op in Plopsaland De Panne. Studio 100-baas Gert Verhulst heeft aangekondigd dat hij begin 2020 wil stoppen met de act met de pratende hond. De allerlaatste Samson & Gert Zomershow is van 22 juli tot en met 23 augustus op doordeweekse dagen te zien in het Plopsa Theater.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be