Plopsaland De Panne

Exclusief in Plopsaland: deurmatten van Samson & Gert

15-07-2019, 22:06 uur | Reacties

Echte fans van Samson & Gert kunnen terecht in Plopsaland voor een exclusief souvenirtje. Het Vlaamse attractiepark in De Panne verkoopt sinds kort deurmatten met striptekeningen van de kinderhelden. Daarop staat de toepasselijke tekst: "Moah seg Gertjeuh, er klopt zo iemand op de deur zo!"

Een deurmat kost 20 euro. Verder liggen in de Plopsa-winkels placemats met bekende uitspraken uit de populaire tv-serie, zoals "Ik moest kloppen want de bel doet het niet", "Waah, dag meneer die ik niet ken" en "Aan allen die niet gekomen zijn ook proficiat". Op dit moment zijn de Samson & Gert-producten alleen in het pretpark verkrijgbaar, bevestigt een Plopsa-woordvoerster.


ZIE OOK: Geen Samson & Gert meer in Plopsaland: Gert Verhulst stopt ermee

Deze zomer treedt het beroemde duo waarschijnlijk voor de laatste keer op in Plopsaland De Panne. Studio 100-baas Gert Verhulst heeft aangekondigd dat hij begin 2020 wil stoppen met de act met de pratende hond. De allerlaatste Samson & Gert Zomershow is van 22 juli tot en met 23 augustus op doordeweekse dagen te zien in het Plopsa Theater.

ZIE OOK: Foto's: meidengroep K3 opent eigen achtbaan in Plopsaland

Reacties