Chessington World of Adventures Resort

Vip-beleving in Engels pretpark: levende dieren in je hotelkamer

12-07-2019, 12.37 uur | Reacties

Een pretpark in Engeland biedt een opmerkelijk extraatje aan voor hotelgasten. Als bezoekers van Chessington World of Adventures bijbetalen, kunnen ze 's ochtends wakker gemaakt worden door levende dieren. Medewerkers van het park komen dan met bijvoorbeeld een slang, uil, schildpad of stinkdier naar de hotelkamer.

"We brengen de dieren rechtstreeks naar je deur en verrassen je met een meet-and-greet Ć­n je kamer!", luidt de promotietekst. "Van uilen tot slangen: er is voor ieder wat wils." Het attractiepark spreekt over "de beste wake-upcall ooit".


ZIE OOK: Dierenactivisten klagen over visgerechten in Legoland: 'Zeer ongepast'

De 'in-room animal experience' kost 60 pond per kamer, zo'n 67 euro. Het aantal plaatsen is beperkt, waarschuwt men. "Wie het eerst komt, het eerst maalt." Het kan ook zijn dat sommige dieren niet beschikbaar zijn. De vip-beleving bestaat langer, maar nu wordt er expliciet reclame voor gemaakt op social media.

Legoland
Chessington World of Adventures hoort bij Merlin Entertainments, bekend van onder andere de Legoland-pretparken. Er zijn niet alleen attracties, maar ook dierenverblijven te vinden.

ZIE OOK: Zo duur is overnachten in de grootste dierentuin van de Benelux

Reacties