Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell na ruim tien jaar eindelijk actief op Twitter

11-07-2019, 15.15 uur

Het heeft even geduurd, maar Duinrell is eindelijk ook actief op Twitter. De officiële Twitter-pagina van Duinrell werd in januari 2009 aangemaakt, maar tot vandaag verscheen er geen enkele tweet. Nu - ruim tien jaar later - is daar eindelijk verandering in gekomen.

"We hebben inderdaad ons Twitter-account geactiveerd", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We gaan niet alleen nieuwtjes delen en vragen beantwoorden, maar ook zelf actief berichten over Duinrell in de gaten houden en waar nodig reageren."

Medewerkers van de webcare-afdeling hebben daarvoor een speciale training gehad, aldus de voorlichtster. "Het is onderdeel van een breder plan om onze socialmedia-kanalen naar een hoger niveau te tillen, met meer betrokkenheid en meer zichtbaarheid."

Inactiviteit
Het Wassenaarse attractiepark was al wel actief op Facebook en Instagram. Het Twitter-account is te vinden op twitter.com/duinrell. Ondanks de inactiviteit van het afgelopen decennium heeft Duinrell al wel 1650 Twitter-volgers weten te verzamelen.

Meer Duinrell
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be