Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland-bezoekers hoeven niet meer te sjouwen met souvenirs

16-07-2019, 21.25 uur | Reacties

Bezoekers van Toverland hoeven hun souvenirs voortaan niet meer zelf te dragen. Wie iets aanschaft in het Limburgse attractiepark, kan de aankoop vanaf nu kosteloos naar de ingang laten brengen. De extra service wordt Souvenir Koerier genoemd.

Spullen die vóór 16.00 uur zijn gekocht, liggen na 17.00 uur klaar bij de Gastenservice in entreegebied Port Laguna. Tijdens de Midzomeravonden - als het park tot 23.00 uur geopend is - kunnen producten die vóór 21.00 uur zijn gekocht vanaf 22.00 uur opgehaald worden op dezelfde plek.

"Zo kun je naar hartenlust shoppen zonder te moeten sjouwen met je aankopen tijdens je dagje Toverland", vertelt een woordvoerster aan Looopings. De dienst gaat morgen van start, tijdens de eerste Midzomeravond van het jaar.

De Efteling biedt al sinds 1998 een vergelijkbare dienst aan onder de noemer Souvenir Express.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be