Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-medewerker gewond bij ongeluk met achtbaan

10-07-2019, 21.05 uur

Een medewerker van Walibi Holland is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeluk met een achtbaan. Het personeelslid was aan het werk bij de rollercoaster Lost Gravity. Daar kwam hij ten val, bevestigt een woordvoerder van het pretpark aan Looopings.

Het slachtoffer moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. "Hij heeft één breuk opgelopen, maar hij maakt het goed", vertelt de voorlichter. "Er wordt goed voor hem gezorgd." Op dit moment is de Walibi-medewerker alweer thuis.

Over de oorzaak van het incident kan de woordvoerder niets kwijt. Volgens ooggetuigen stond de werknemer nog in een trein toen het voertuig in beweging kwam.

Lost Gravity was na het incident tijdelijk buiten gebruik. Even later kon de populaire achtbaan weer geopend worden. De 32 meter hoge attractie haalt een topsnelheid van 87 kilometer per uur.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be