Phantasialand

Luchtfoto toont spectaculaire flying coaster Phantasialand van bovenaf

10-07-2019, 15:58 uur | Reacties

Een unieke luchtfoto brengt de nieuwe flying coaster van Phantasialand op een bijzondere manier in beeld. Van bovenaf oogt de lanceerachtbaan F.L.Y. als een wirwar van bordeauxrode rail, met een groot aantal scherpe bochten en inversies. Passagiers vliegen straks door tunnels en gebouwen heen.

Dat het project omgeven is door raadsels, maakt de bewuste luchtfoto extra waardevol. Hoe de foto gemaakt is en door wie, is niet duidelijk. De afbeelding verscheen onder meer op het Britse pretparkforum Coasterforce.


ZIE OOK: Phantasialand: langste flying coaster ter wereld is compleet

Het lanceergedeelte is duidelijk zichtbaar. Enkele decorstukken staan al op hun plek. Sinds april is de baan compleet. De nieuwe attractie bevindt zich tussen de hoofdingang van het overdekte themadeel Wuze Town.

Hotel
F.L.Y. hoort bij het nieuwe steampunk-themagebied Rookburgh, waar ook een hotel wordt gebouwd. Het openingsjaar is nog niet bekendgemaakt, maar 2020 lijkt zeer aannemelijk. Tot nu toe heeft het Duitse pretpark alleen aangekondigd dat F.L.Y. de langste flying coaster ter wereld wordt en de eerste met een lancering.

ZIE OOK: Phantasialand promoot nieuwe achtbaan met mysterieuze maquette

Reacties