Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe borden wijzen bezoekers de weg op parkeerplaats Disneyland Paris

10-07-2019, 18.36 uur

Het terugvinden van je auto bij Disneyland Paris is een stuk makkelijker geworden. Sinds kort staan er opvallende nieuwe borden op het parkeerterrein van de Disney-parken. Elke rij is voorzien van een letter, een rijnummer en een bijbehorend Disney-figuur.

De donkerblauwe borden werden eind vorige maand geplaatst. Tot voor kort moesten automobilisten onthouden waar hun auto stond met behulp van witte letters op het asfalt. Die staan er nog steeds, al corresponderen ze niet meer met de nieuwe borden.

De letters bij de verschillende rijen werden gekoppeld aan Disney-karakters met dezelfde voorletter. Achtereenvolgens zijn dat Ariel (The Little Mermaid), Bambi, Cruella (101 Dalmatians), Donald Duck, Elsa (Frozen), Frozone (The Incredibles) en Gaston (Beauty and the Beast).

Zonnepanelen
Sinds afgelopen najaar kost parkeren bij Disneyland Paris maar liefst 30 euro per dag, een verdubbeling van het tarief uit 2016. Er zijn plannen om de Disney-parkeerplaats uit te rusten met zonnepanelen.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be