Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjesbos Valkenburg

Plopsa-figuur Bumba maakt uitstapje naar Sprookjesbos

09-07-2019, 22.12 uur

Plopsaland-personage Bumba is binnenkort ook in een ander attractiepark te ontmoeten. De bekende clown van Studio 100 duikt deze zomer op in het Limburgse pretpark Sprookjesbos Valkenburg. Daar zal hij aanwezig zijn op woensdag 24 juli, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Bezoekers kunnen van 15.00 tot 17.00 uur met Bumba op de foto. De komst van de mascotte is opvallend: het komt eigenlijk nooit voor dat personages uit Plopsaland opduiken in andere pretparken. "Het is echt de officiële Bumba-clown", aldus de voorlichtster. "We hebben het natuurlijk netjes geregeld."

Sprookjesbos Valkenburg heeft deze zomer meer speciale activiteiten in petto. Op vrijdagen en zaterdagen tussen 27 juli en 16 augustus blijft het park tot 22.00 uur geopend onder de noemer Summer Nights.

Zomeravonden
Er is dan extra entertainment aanwezig, waaronder een tafelgoochelaar, een waarzegster en een dj. "Het is voor het eerst dat we echt iets speciaals organiseren voor de zomeravonden", vertelt de voorlichtster.

Meer Sprookjesbos Valkenburg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be