Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Bizar: muziek van Walibi-achtbaan in Duits pretpark

08-07-2019, 18.41 uur | Reacties

In een Duits pretpark wordt muziek gedraaid uit Walibi Holland. Dat ontdekte pretparkfan Robbin Jansen. Hij hoorde vanmiddag plotseling de oude soundtrack van de Walibi-achtbaan Speed of Sound terwijl hij stond te wachten voor de hangende achtbaan Limit in Heide Park.

Het gaat om het vrolijke popnummer Hello World, dat speciaal aangepast werd voor de rollercoaster in Walibi Holland. Die versie - nooit uitgebracht op cd - was vandaag te horen in Heide Park. Jansen plaatste een filmpje van het moment op zijn Instagram-pagina Seeking the Thrill. "Dit was wel de laatste plek waar ik dit nummer had verwacht", vertelt hij aan Looopings.

Heide Park heeft nog niet gereageerd op een verzoek om commentaar. Walibi Holland wil de kwestie naar eigen zeggen eerst intern bespreken voordat er inhoudelijk gereageerd kan worden.

Disney
Overigens is Walibi zelf ook niet vies van het gebruiken van andermans muziek. Bij een pratende fontein in het pretpark wordt zeer regelmatig muziek gedraaid uit de Amerikaanse Disney-parken. Ook komen er af en toe Efteling-deuntjes voorbij.Meer Heide Park Resort
Reacties