Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oeps: Efteling-bezoeker bestelt koeken, maar krijgt decoraties

07-07-2019, 16.18 uur

Een medewerker van de Efteling was gisteravond niet aan het opletten bij het verkopen van koeken. Efteling-fan Sheila de Ridder bestelde twee Hartenkoeken bij een verkooppuntje naast de attractie Symbolica. Tot haar grote verbazing bleek thuis aangekomen dat de koeken helemaal niet eetbaar zijn.

In plaats daarvan had het personeelslid per ongeluk twee decoraties ingepakt, gemaakt van klei. Dat schrijft De Ridder op Facebook. "Lekker voor bij de koffie... Het zijn alleen de decoratiekoeken die de Efteling-medewerker bij ons in de zak gestopt heeft. Wat een domper als je je zo verheugt op een lekkere Hartenkoek."

De vrouw heeft al contact opgenomen met de Efteling. "Ik vind de decokoeken ook wel leuk hoor, ik weet er best wel een leuk plekje voor", aldus De Ridder. "Maar ik had nu toch liever een echte koek bij m'n koffie."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be