Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Rokende vulkanen en brullende dino's: Plopsaland opent DinoSplash

06-07-2019, 21.21 uur | Reacties

Een populaire attractie in Plopsaland De Panne heeft een enorme gedaantewisseling ondergaan. De klassieke waterbaan De Boomstammetjes werd de afgelopen maanden omgebouwd tot DinoSplash, met rokende vulkanen en lavastromen. Langs de baan staan verschillende dinosaurussen.

Hoewel de 5 miljoen euro kostende opknapbeurt pas volgend jaar helemaal afgerond is, kunnen bezoekers de attractie vanaf deze maand wel alvast uitproberen. De komende periode worden nog dino's en andere decorstukken toegevoegd. Veel dino's moeten ook gaan bewegen. De officiƫle opening staat gepland voor het voorjaar van 2020.

De waterbaan opende in 1989 met een kasteelthema, destijds onder de naam Splash. Later werd de naam Het Kasteel van Koning Samson gehanteerd. De afgelopen jaren ging de attractie door het leven als De Boomstammetjes. Afgelopen winter zijn alle kasteeldecoraties gesloopt.

Studio 100
Plopsaland koos bewust voor een universeel thema dat niet draait om een figuurtje van moederbedrijf Studio 100. "Dino's zijn tijdloos en heel populair", zei Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof daar eerder over.Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be