Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Youtubers vermommen zich als bejaarden en zetten Efteling op stelten

06-07-2019, 19.29 uur

YouTube-kanaal StukTV heeft vaker herrie geschopt in de Efteling, maar dit keer kozen de videomakers voor een andere aanpak. Voor een nieuwe serie lieten youtubers Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt zich vermommen als bejaarden, inclusief schmink en bijpassende kleding.

Vervolgens trokken de 'oudjes' naar het attractiepark, waar het lukte om binnen te komen voor het 60-plus-tarief. De video toont hoe het drietal bijna herkend wordt in de buurt van Fata Morgana. Daarop besluiten de nepsenioren zich op te splitsen.

In het Sprookjesbos probeert één van de heren het beeld van De Kleine Zeemeermin te beklimmen en De Rode Schoentjes te stelen. Een ander gooit afval uit een prullenmand. "We kunnen er de humor wel van inzien, maar uiteraard keuren we niet alle acties goed", reageert een Efteling-woordvoerder.

StukTV heeft het vaker gemunt op de Efteling. In 2015, 2016, 2017 en 2018 probeerden de youtubers ook al grappen uit te halen in het attractiepark, met wisselend succes.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be