Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Youtubers vermommen zich als bejaarden en zetten Efteling op stelten

06-07-2019, 19.29 uur | Reacties

YouTube-kanaal StukTV heeft vaker herrie geschopt in de Efteling, maar dit keer kozen de videomakers voor een andere aanpak. Voor een nieuwe serie lieten youtubers Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt zich vermommen als bejaarden, inclusief schmink en bijpassende kleding.

Vervolgens trokken de 'oudjes' naar het attractiepark, waar het lukte om binnen te komen voor het 60-plus-tarief. De video toont hoe het drietal bijna herkend wordt in de buurt van Fata Morgana. Daarop besluiten de nepsenioren zich op te splitsen.

In het Sprookjesbos probeert één van de heren het beeld van De Kleine Zeemeermin te beklimmen en De Rode Schoentjes te stelen. Een ander gooit afval uit een prullenmand. "We kunnen er de humor wel van inzien, maar uiteraard keuren we niet alle acties goed", reageert een Efteling-woordvoerder.

StukTV heeft het vaker gemunt op de Efteling. In 2015, 2016, 2017 en 2018 probeerden de youtubers ook al grappen uit te halen in het attractiepark, met wisselend succes.Meer Efteling
Reacties