Disneyland Paris

Disneyland Paris serveert deze zomer Griekse specialiteiten

15-07-2019, 20:12 uur | Reacties

Wie deze zomer naar Disneyland Paris gaat, kan Griekse specialiteiten proeven. Op een foodfestival in het Walt Disney Studios Park zijn voor het eerst Griekse hapjes en drankjes verkrijgbaar. Aan het terugkerende culinaire evenement Le Rendez-vous Gourmand is een Grieks kraampje toegevoegd.

Op het menu staan onder meer verse druiven, een Griekse salade en moussaka, een gerecht met lagen aubergine, aardappel en gehaktsaus. Bovendien wordt er Mythos-bier en Griekse wijn geschonken.


ZIE OOK: Bijzondere hapjes en drankjes bij foodfestival in Disneyland Paris

Verder bestaat Le Rendez-vous Gourmand uit chalets die in het teken staan van de Franse, Belgische, Spaanse en Italiaanse keuken, net als vorig jaar. De kraampjes zijn opgesteld op de laan tussen tussen Studio Tram Tour en Toy Story Playland en op het plein voor Ratatouille: The Adventure.

Minnie Mouse
Op verschillende plekken wordt extra muzikaal entertainment ingezet. Daarnaast laat Minnie Mouse zich af en toe zien voor een meet-and-greet. Het festival loopt tot half oktober.ZIE OOK: Kerstmarkt met lekkernijen nieuw in Disneyland Paris

Reacties