Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris serveert deze zomer Griekse specialiteiten

15-07-2019, 20.12 uur

Wie deze zomer naar Disneyland Paris gaat, kan Griekse specialiteiten proeven. Op een foodfestival in het Walt Disney Studios Park zijn voor het eerst Griekse hapjes en drankjes verkrijgbaar. Aan het terugkerende culinaire evenement Le Rendez-vous Gourmand is een Grieks kraampje toegevoegd.

Op het menu staan onder meer verse druiven, een Griekse salade en moussaka, een gerecht met lagen aubergine, aardappel en gehaktsaus. Bovendien wordt er Mythos-bier en Griekse wijn geschonken.

Verder bestaat Le Rendez-vous Gourmand uit chalets die in het teken staan van de Franse, Belgische, Spaanse en Italiaanse keuken, net als vorig jaar. De kraampjes zijn opgesteld op de laan tussen tussen Studio Tram Tour en Toy Story Playland en op het plein voor Ratatouille: The Adventure.

Minnie Mouse
Op verschillende plekken wordt extra muzikaal entertainment ingezet. Daarnaast laat Minnie Mouse zich af en toe zien voor een meet-and-greet. Het festival loopt tot half oktober.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be