Bellewaerde

Actuele wachttijden van Belgisch pretpark Bellewaerde nu ook op Looopings

18-07-2019, 17:52 uur | Reacties

Looopings toont nu ook de actuele wachttijden van het Belgische pretpark Bellewaerde. Voortaan is in één oogopslag zichtbaar hoelang bezoekers van het familiepark in Ieper in de rij moeten staan. Bezoekers kunnen daarvoor gebruikmaken van de pagina looopings.nl/wachten.

De gegevens komen uit de officiële smartphone-app van Bellewaerde zelf, waarin sinds kort wachttijden te zien zijn. Van de Belgische parken Walibi Belgium en Plopsaland De Panne waren de wachttijden al te vinden op Looopings. Bobbejaanland heeft nog geen eigen app met informatie over wachttijden.


ZIE OOK: Looopings maakt actuele wachttijden van tientallen pretparken inzichtelijk

Door de toevoeging van Bellewaerde zijn er nu 25 Europese attractieparken verspreid over negen landen waarvan de wachttijden op Looopings staan. Het gaat daarbij om bekende namen als de Efteling, Walibi Holland, Europa-Park, Phantasialand en Disneyland Paris, aangevuld met relatief onbekende parken uit landen als Groot-Brittannië, Zweden en Denemarken.

Gratis
In de Looopings-app, gratis te downloaden voor iPhones en Android-toestellen, is een apart tabblad gereserveerd voor de wachttijden. Op die manier zijn ze tijdens een dagje pretpark extra makkelijk te raadplegen.

ZIE OOK: Nieuw waterparadijs Bellewaerde Aquapark is klaar voor opening

Reacties