Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Overijssels pretpark introduceert all-inclusive-formule

01-07-2019, 22.01 uur

Een pretpark in Overijssel introduceert deze week een all-inclusive-formule. Vanaf vrijdag 5 juli kunnen bezoekers van attractiepark de Waarbeek kiezen voor een all-you-can-eat-concept. Voor 25 euro mogen ze de hele dag eten en drinken. Parkeren - normaal 3,95 euro - zit erbij inbegrepen.

De all-in-prijs voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar bedraagt 17,50 euro. Wie pas op de dag zelf besluit om te upgraden, betaalt 17,50 euro bovenop de entreeprijs. Een regulier toegangsbewijs kost 12,50 euro aan de kassa en 9,95 euro op internet.

Het all-in-arrangement hoort bij het vernieuwde familierestaurant van de Waarbeek. Daar is een buffet te vinden met broodjes, soepen, snacks en frisdranken. Er is ook een overdekt speelparadijs aanwezig. Het nieuwe systeem werkt met behulp van polsbandjes.

Nieuw tijdperk
De Waarbeek werd afgelopen najaar overgenomen door twee nieuwe eigenaren. Anno 2019 bestaat het park 95 jaar. "Met dit all-in-concept zal een nieuw tijdperk voor dit attractiepark gestart worden", zegt mede-eigenaar Kevin Moespot.

Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be