Attractiepark de Waarbeek

Overijssels pretpark introduceert all-inclusive-formule

01-07-2019, 22.01 uur | Reacties

Een pretpark in Overijssel introduceert deze week een all-inclusive-formule. Vanaf vrijdag 5 juli kunnen bezoekers van attractiepark de Waarbeek kiezen voor een all-you-can-eat-concept. Voor 25 euro mogen ze de hele dag eten en drinken. Parkeren - normaal 3,95 euro - zit erbij inbegrepen.

De all-in-prijs voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar bedraagt 17,50 euro. Wie pas op de dag zelf besluit om te upgraden, betaalt 17,50 euro bovenop de entreeprijs. Een regulier toegangsbewijs kost 12,50 euro aan de kassa en 9,95 euro op internet.


ZIE OOK: Pretpark met oudste achtbaan van Benelux wordt verkocht

Het all-in-arrangement hoort bij het vernieuwde familierestaurant van de Waarbeek. Daar is een buffet te vinden met broodjes, soepen, snacks en frisdranken. Er is ook een overdekt speelparadijs aanwezig. Het nieuwe systeem werkt met behulp van polsbandjes.

Nieuw tijdperk
De Waarbeek werd afgelopen najaar overgenomen door twee nieuwe eigenaren. Anno 2019 bestaat het park 95 jaar. "Met dit all-in-concept zal een nieuw tijdperk voor dit attractiepark gestart worden", zegt mede-eigenaar Kevin Moespot.

ZIE OOK: Drents pretpark vervangt twee attracties

Reacties